Hvad er Event Collective?

Event Collective startede i november 2016 med en vision om at skabe en anderledes digital platform med vidensdeling som omdrejningspunkt. EventCollective.dk er udformet som en bookingplatform inspireret af de digitale deleøkonomiske tendenser, hvor du, i modsætning til andre foredragsagenturer, kan komme i direkte kontakt med foredragsholderen.

Hvordan booker jeg et foredrag?

Når du har fundet et foredrag, du gerne vil vide mere om, kan du sende en uforpligtende forespørgsel direkte til foredragsholderen via beskedsystemet på Event Collectives platform. Sammen med foredragsholderen tilrettelægges foredraget ud fra dine/din virksomheds behov. Det kunne f.eks. være, at du både var interesseret i et foredrag og en workshop eller har ønsker om, at foredragsholderen forholder sig til en særlig problemstilling. Når I er nået frem til en fælles aftale, sender foredragsholderen dig et tilbud. Hvis du acccepterer tilbuddet, sender vi dig en ordrebekræftelse på din booking.

Hvad koster det at booke et foredrag?

Prisen, der er vist på de enkelte foredrag er vejledende og afhænger af antal deltagere og foredragets varighed. Den endelige pris aftales med foredragsholderen. Det er til gengæld gratis og uforpligtende at sende en forespørgsel til vores foredragsholdere. Du aftaler først en endelig pris i dialogen med foredragsholderen. Den aftalte pris er også den endelige pris – du skal ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller serviceomkostninger.

Hvordan sikrer Event Collective kvaliteten af foredragene?

Event Collectives digitale platform formidler kontakten mellem dig og foredragsholderen. Herudover står Event Collective for de praktiske ting såsom fakturering, standardbetingelser og ordrebekræftelse.

Vi blander os ikke i selve foredraget, men vi sørger for at kvalitetssikre på flere forskellige parametre. Som udgangspunkt er priskategorierne bestemt ud fra foredragsholderens erfaring samt referencer og ratings fra tidligere afholdte foredrag.

Vi følger også op på alle foredrag for at høre om kvaliteten af foredraget har været i orden. Skulle det ske, at foredragsholderen ikke har overholdt den indgåede aftale, er der mulighed for at få pengene retur.

Hvem er foredragsholderne?

Hos Event Collective fokuserer vi ikke på kendisfaktoren af foredragsholderne men snarere på den viden, som personen kan bidrage med. Vores platform tilbyder med andre ord et udstillingsvindue, hvor alle, som har en foredragsholder gemt i hjertet, kan kickstarte deres karriere. Hos Event Collective finder du derfor både nye foredragsholdere, som er passionerede omkring, eller uddannede inden for, et emne eller en hobby, såvel som mere erfarne foredragsholdere, der for længst har gjort deres foredragsvirksomhed til levevej

Hvordan opretter jeg mig som foredragsholder?

På siden “Bliv Foredragsholder” kan du udfylde dine informationer. Herefter vil du modtage en mail, hvor du kan generere din adgangskode.

Når dette er gjort, skal vi lige godkende din ansøgning. Det er muligt, vi kontakter dig, hvis vi har yderligere spørgsmål, eller hvis ansøgningen ikke er fyldestgørende.

Når ansøgningen er godkendt, kan du tilgå din brugerprofil via “Profil” i hovedmenuen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Event Collective?

I tidsrummet 9-17 i hverdagene kan vi kontaktes via LiveChat, som altid findes nede i højre hjørne af skærmen. Du kan også ringe til os på telefon: 23 90 63 70, eller kontakte os på mail: [email protected]

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du søger et specifikt foredrag eller workshop – vi har et kæmpe netværk af foredragsholdere, som endnu ikke har alt deres materiale på vores platform.

Vi gør opmærksom på, at hvis du er interesseret i et foredrag fra platformen, så er det nemmeste at lave en uforpligtende forespørgsel til foredragsholderen – så kommer du i direkte kontakt med foredragsholderen.

Hvor kan jeg finde forretningsbetingelser?

Vores forretningsbetingelser finder du her.