Bliv Foredragsholder

21/12/2018 - Vi har midlertidigt lukket for registrering af nye foredragsholdere, grundet en database opdatering. Vi regner med at åbne op for nye foredragsholdere inden det nye år. Hvis du ikke kan vente er du velkommen til at skirve til os på [email protected]

Gratis

0DKK/År

Event Collective er en platform for dig, der har en foredragsholder i hjertet, hvad enten du er passioneret omkring, eller uddannet inden for, et emne eller en hobby, eller allerede har gjort foredrag til din levevej. Via platformen bliver du kontaktet direkte af kunder, som er interesserede i dit foredrag. Du aftaler selv prisen og tilpasser foredraget sammen med kunden..

Bliv foredragsholder

Tak for din interesse, uden dig ville vores platform ikke være det samme. Vi skal bruge nogle oplysninger for at kunne oprette dig som foredragsholder på platformen. Oprettelsen på platformen er gratis. Vi tager til gengæld en provision på 10% (dog minimum 500 dkk) for hver booking. For det sørger vi for administrationen, såsom ordrebekræftelse og faktura, samt at profilere din profil til at blive set på Google. Vi SEO-optimerer nemlig hvert enkelt foredrag - og da vi har en stor maskine, så har vi også gode chancer for at få dig op de søgeord der er relevante for dit foredrag. Alt sammen så du som foredragsholder kan fokusere på at levere et godt foredrag..

Profil information