Udvalgte foredrag

Fuck fordomme – om sex

Tag med til et sjovt og ærligt foredrag med manden som aldrig går med underbukser, og har været i seng med over 500 kvinder.

20 Second Elevator Pitch

I denne workshop lærer du, hvordan du på 20 sekunder kommunikerer det mest værdifulde, du kan. Med den viden kan du lande jobs, salg, investeringer og skabe kontakt.

Fremtidens mindset og de digitale indfødte

Få indblik i de digitale indfødtes mindset, og hvilken massiv indflydelse de får på vores fremtid. Prøv kræfter med fremtidens mindset på dig selv – og mærk forskellen.

Hvordan påvirker musik mennesker?

Simon giver et utroligt spændende indblik i, hvorfor og hvordan musik påvirker mennesker så kraftigt og går tilbage til vores fjerne forfædre og helt ind i hjernen for at forklare, hvorfor vi reagerer på musik, som vi gør.

The Magic of Science

Tag med på en fantastisk rejse! Begreber som Relativitetsteori, Kvantefysik, Strengeteori, Darwins Evolutionsteori og kunstig intelligens (A.I.) vil blive forklaret på en kort og klar måde

Present like a TEDTalk

Develop the skills and the charisma required to perform at the top level, in presenting your project or your data but also in meeting your new boss or your future girlfriend

Se alle foredrag

Kategorier

Arbejdsglæde & trivsel
Børn & forældre
Coaching & personlig udvikling
Historie & samfund
Innovation & videnskab
Inspirerende & personlige fortællinger
IT-workshops & teknologi
Iværksætteri
Kommunikation & marketing
Kost, sundhed & træning
Ledelse
Præsentationsteknik
Studieliv
Underholdning
Se alle foredrag

Om Event Collective

Book foredrag & workshops

Vores platform tilbyder et udstillingsvindue, hvor alle, som har en foredragsholder gemt i hjertet, kan kickstarte deres karriere. Hos Event Collective finder du derfor både nye foredragsholdere, som er passionerede omkring, eller uddannede inden for, et emne eller en hobby, såvel som mere erfarne foredragsholdere, der for længst har gjort deres foredragsvirksomhed til levevej. Vi tilbyder foredrag, workshops, oplæg og events inden for en lang række af tidens mest populære emner.

Hvem er Event Collective

Event Collective er en bookingplatform, der gør det hurtigt og nemt at finde den ideelle foredragsholder til dit næste event. Vi har et bredt udvalg af spændende og inspirerende foredrag, workshops, oplæg og events i flere forskellige prisklasser. Via Event Collective kommer du i direkte kontakt med foredragsholderen - det er både gratis og uforpligtende. Sammen kan I aftale og skræddersy foredraget, så det matcher netop dit/din virksomheds behov.